Faste medlemmer

Medlemmer af PH-foreningen træner med deres hunde efter et kåringsprogram og derefter et konkurrenceprogram. I takt med, at hunden udvikles og får færdigheder, så rykker de op ‘i graderne’, når prøver er bestået i de forskellige konkurrencer, som afvikles i årets løb. 

Arbejdet omfatter indlæring af forskellige adfærd på kommando, lydighed, apportering, spring, rundering, undersøgelse af gerningssted, spor, anholdelse, frygtløshed og meget mere. Hele træningsprogrammet er illustreret i Den Grønne Bog.

Den Grønne Bog illustrerer øvelserne i hhv. kårings- og konkurrenceprogrammet, hvor man kan se både opgaver og værdier i detaljer. 

Som medlem skal man selvfølgelig have ren straffeattest, og hunden skal være af en såkaldt brugshunderace med DKK-stamtavle.

Medlemmerne træner om onsdagen fra kl 16, og om lørdagen starter træningen kl 09.00. Ellers trænes der ifølge aftale medlemmerne imellem.

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i arbejdet og træningen, er du velkommen til at møde op på træningsdagene, eller kontakt gerne et medlem af klubben. 

Læs mere om Kåringsprogrammet her

 

Kursister

Kursus: “Lydighed & godt samvær”

Har du brug for et kortere forløb, hvor der undervises i basale færdigheder, kontakt, socialisering, forståelse af hundes kommunikation og signaler, så er dette 3-måneders kursus et godt tilbud. 

Har din hund ikke stamtavle, eller er hunden ikke en af en såkaldt brugshunderace, da tilbyder klubben den mulighed for at komme med på dette kursus, som er for alle forskellige racer, aldre og størrelser. Holdene sammensættes, så hundene matcher hinanden i størrelse og udvikling, og de starter op både i marts og august.  

Vi har et hvalpehold for hunde fra 2 – 6 måneder samt et lydighedshold for hunde over 6 måneder. Vi vil dog også kigge på hundenes størrelser og udvikling når vi sammensætter holdene. 

Prisen for 10 lektioner er 800 kr. uanset hvilket hold, man deltager på. 

Spørgsmål så kontakt: Jørn Nurkka- mobil 26859735

 

Tilmelding og træning for kursister:

Der er tilmelding for kursister lørdag den

10. august mellem kl. 13.00 – 14.00

Vi træner hver tirsdag, og første træningsaften er tirsdag den 13. august fra kl. 17:03 til 19:00

Medbring venligst dokumentation på hundens vaccinationer og dens udvidede ansvarsforsikring. Det er en krav for at deltage på vores kurser.