Hundetræning for alle racer (voksne, unghunde & hvalpe)

Hundetræning for alle racer (voksne, unghunde & hvalpe)

Kom og vær med til hyggelige timer med din hund i skønne omgivelser hos Sønderborg Politihundeforening. Vi øver de basale kommandoer, lydighed, indkald, spor og socialisering. Vi afholder også en teoridag, øver kontakt og håndtering, snakker om hverdagens udfordringer, og tager en tur i byen på miljøtræning.

Hvalpeholdet er hvalpe fra 2 – 6 måneder, og hunde over 6 måneder træner med de voksne på lydighedsholdet. Vi træner 12 tirsdage, første gang den 11. august, fra kl. 18:30 til 20:00 (senere på sæsonen kl. 17:30 til 19:00). Som noget nyt forsøger vi med en ordning, hvor klubbens hundeførere (som træner efter politihundeprogrammet) kommer på skift, og deltager som instruktører på lydighedsholdet.

Pris for en sæson er 800 kr., som betales ved tilmelding via MobilePay eller bankoverførsel.

Tilmelding: lørdag den 8. august kl. 13:00 i vores klubhus. Husk hundens forsikringspapirer og vaccinationsattest. (Hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring, når den går til træning)

Jørn Nurkka

2 kommentarer

Kathrine Kaad Jacobsen Udgivet i9:41 - 26. juli 2020

jeg ville meger gerne tilmelde min hund, Thor, til hundetræning lørdag den 8. august, men er desværre forhindret i at møde op. Hvad kan jeg gøre?
Thor er en 15 måneder gammel Shih Tzu. Jeg købte ham, da han var 8 måneder gammel, hvor han var kommet retur til opdrætter, og jeg har desværre ingen oplysninger om hans fortid. Kan sende kopi af vaccinationsattest og forsikring, som vil blive ændret til udvidet, hvis min tilmelding accepteres.
Mvh
Kathrine Kaad Jacobsen

    Jørn Nurkka Udgivet i16:35 - 28. juli 2020

    Hejsa Katherine. Så møder du og Thor bare op tirsdag den 11. august hvor vi starter træningen Måske vil det være en ide at kommer et kvarter før så kan vi få formaliteterne. Bare husk at tage forsikrings papirerne og vaccinationsattesten når i kommer. Vi ses den 11. august