Kategori Uncategorized

Kursus: ”Lydighed og godt samvær”

– træning for hvalpe, unghunde og voksne hunde

Så har vi endelig lov at ’forsamles’ igen. Vi har sammensat et forløb, hvor vi vil træne lydighed, indkald, indlære basale kommandoer, spor, socialisering og miljøtræning. Vi afholder også en teoridag, øver kontakt og håndtering, snakker om hverdagens udfordringer, og tager en tur i byen på fælles gåtur.

Vi laver et hvalpehold, et hold for unghunde og et hold for de voksne hunde. Vi prøver at tilgodese, at hundene både fysisk og mentalt passer sammen.

Hvalpe og unghunde træner om tirsdagen fra kl. 17.30 til 19.00. De voksne hunde har vi endnu ikke kunne fastsætte tidspunktet på.

Hundene skal være vaccinerede og have en udvidet ansvarsforsikring. De behøver ikke have en stamtavle. Vi accepterer ikke kvælerhalsbånd, eller liner med mange kroge. Hunde føres med snor i halsbåndet.

Pris for en sæson er 800 kr., og betales ved tilmeldingen. Når i møder op, da kom venligst kun én person pr. husstand, og husk at respektere de pt. offentlige Corona-restriktioner.

Tilmelding:  Tirsdag den 6. april 2021, kl. 17:30 i vores klubhus.

Husk at medbringe dokumentation på hundens udvidede ansvarsforsikring og vaccinationer.

Vel mødt hos

Sønderborg Politihundeforening

Stonorvej 9, 6400 Sønderborg

Så træner vi igen

Nu hvor foråret måske så småt er ved at melde sig har vi heldigvis igen fået lov til at træne i klubben efter den lange corona ned lukning. 😉

Vi skal selvfølgelig fortsat overholde de til enhver tid gældende corona regler, hvilket betyder, at vi max må være 5 medlemmer i klubhuset på samme tid men når vi træner uden for må vi heldigvis være 25 sammen.

Vi træner hver onsdag fra kl 16 eller hvornår du kan komme og om lørdagen starter træningen kl 09.00. 

Vi glæder os til at se alle medlemmer i klubben igen

Hundetræning for alle racer (voksne, unghunde & hvalpe)

Kom og vær med til hyggelige timer med din hund i skønne omgivelser hos Sønderborg Politihundeforening. Vi øver de basale kommandoer, lydighed, indkald, spor og socialisering. Vi afholder også en teoridag, øver kontakt og håndtering, snakker om hverdagens udfordringer, og tager en tur i byen på miljøtræning.

Hvalpeholdet er hvalpe fra 2 – 6 måneder, og hunde over 6 måneder træner med de voksne på lydighedsholdet. Vi træner 12 tirsdage, første gang den 11. august, fra kl. 18:30 til 20:00 (senere på sæsonen kl. 17:30 til 19:00). Som noget nyt forsøger vi med en ordning, hvor klubbens hundeførere (som træner efter politihundeprogrammet) kommer på skift, og deltager som instruktører på lydighedsholdet.

Pris for en sæson er 800 kr., som betales ved tilmelding via MobilePay eller bankoverførsel.

Tilmelding: lørdag den 8. august kl. 13:00 i vores klubhus. Husk hundens forsikringspapirer og vaccinationsattest. (Hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring, når den går til træning)

Vi starter op igen 18 maj

På baggrund af regeringens skitse til fase 2 og 3 har Hoved Bestyrelsen besluttet, at aktiviteter i Dansk Politihundeforening igen kan starte.

Fra mandag den 18. maj er træning, kurser og andre aktiviteter – med undtagelse af konkurrencer og kåringer – igen tilladt.

Konkurrencer og kåringer kan afvikles fra mandag den 8. juni.

Forårets Unghundekonkurrencer kan afholdes enten den 13./14. juni eller den 20./21. juni.

Forårets Oprykningskonkurrencer udgår.

Generelt skal myndighedernes retningslinjer og anbefalinger overholdes, ligesom der på alle standpladser bør være mulighed for afspritning.

Til enkelte øvelser er der følgende bemærkninger:

Apport og Fri ved cykel: Mulighed for afspritning efter øvelserne, ligesom HF evt. kan anvende handsker.

Øv. 9 og 10: Indtil videre udgår sidegenstande på figuranter. HF skal selvstændig oplyse, at en visitering supponeres, og figuranten skal kunne bekræfte anførte.

Øv. 11 og kåring øv. 9:  Afstand til figurant 1-2 meter. Afvæbning som normalt, men figurant skal holde stokken således, at det er muligt at overholde anførte afstand. Mulighed for afspritning efter øvelsen.

Spørgsmål til anførte bedes rettet via respektive områdeleder.

P. b. v.

Jørgen Weinkouff

Næstformand

Hvalpetræning for alle hunderacer

Kom og vær med til hyggelige timer med din hvalp i skønne omgivelser hos Sønderborg Politihundeforening. Vi øver de basale kommandoer, indkald, spor og socialisering. Vi afholder også en teoridag, øver kontakt og hånd-tering, snakker om hverdagens udfordringer, og tager en tur i byen på miljø-træning. Holdet er for hvalpe fra 2 til 6 måneder, og vi træner 12 tirsdage fra kl. 17:30 til 19.00. Pris for en sæson er 800 kr., som betales ved tilmelding via MobilPay. Tilmelding er lørdag den 14. marts kl. 11:00 i vores klubhus. Husk hundens forsikringspapirer og vaccinationsattest. (Hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring, når den går til træning

Fællestræning

Fællestræning lørdag d. 23. februar. Der startes med morgenkaffe i klubhuset kl. 08.00. Derefter er der inddeling i hold. Vi starter med et forfølgelsesspor på Kær Vestermark alle sammen, derefter kører vi til Bachmanns og Vesterled Teglværker ved Nybbøl Nor, hvor der er miljøtræning, fremad sendelser, rundering m.m. både ude og indenfor. Kl. 12.00 er vi tilbage ved klubhuset, hvor der er frokost. Forplejningen står Klaus og Tom for.